Men suggereert dat de opkomst van de digitale media het drukwerk volledig doet laten verdwijnen! Is dit wel zo?

Drukwerk

Welk groeiend bedrijf maakt hier nu geen gebruik van? Nog altijd is drukwerk de snelste, meest gemakkelijke en bovenal de geloofwaardigste oplossing voor het promoten van jouw bedrijf. Met drukwerk is niets te gek. Ze zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten, waarin zelfs variatie tussen verschillende papiersoorten mogelijk is. Het onderscheiden van jouw bedrijf met de rest door drukwerk. Offline is wat het verschil hierin maakt!

Benefits

 • Herkenning van je bedrijf vergroten
 • Het creëren van verhoogde leesbaarheid ten opzichte van een online versie.
 • De gedrukte informatie wordt beter begrepen dan een boodschap op scherm.
 • Direct te overhandigen in real life waardoor je hiermee de beste indruk achter laat.
 • Het is tastbaar en persoonlijk wat zorgt voor sfeerimpressie.
RDG visitekaartjes bedrukken
Poster bedrukken plan acoustic

Professioneel ontwerp

Bij het ontwerpen van een professionele uiting is de eerste indruk erg belangrijk. Jouw bedrijf moet in de schijnwerpers staan. Ik werk binnen de huisstijl van jouw bedrijf met het oog op de perfecte balans tussen vormgeving en het doel. Samen komen tot een uniek product op de individuele aspecten van het bedrijf. Potentiële (nieuwe) klanten zien zo in een oogopslag de kracht van jouw bedrijf. Thijs-Design ontwerpt posters, flyers, brochures, visitekaartjes en meer om dit mogelijk te maken.

Kan ik het meteen laten bedrukken?

Ja hoor, geen probleem! Met alléén een ontwerp kom je er niet. Thijs-Design kan het volledige traject van opmaak tot bedrukken verzorgen. Ik werk hecht samen met diverse kwalificeerde drukkerijen. Daardoor kan ik scherpe prijzen aanbieden met de allerbeste kwaliteit. Binnen 5 dagen geleverd!

Wat kan ik allemaal laten bedrukken?

De keuze is echt reuze. Hieronder een aantal voorbeelden:

 • Flyers / Posters
 • Stickers
 • Mondkapjes
 • Buitenreclame
 • Relatiegeschenken
 • Uitnodigingen
 • (Kerst) kaarten
 • Telefoon hoesjes
 • Visitekaartjes
 • Brochures
 • Enveloppen

Bedenk het, en ik ontwerp het!