EEN NIEUWE WEBSITE

Speciaal ontworpen voor uw bedrijf

Een professionele website laten maken?

Wij helpen u graag!

Een nieuwe website is een flinke stap! U heeft waarschijnlijk ideeën over de inhoud, het design en de extra mogelijkheden die u nodig heeft. Wij nemen u stap voor stap mee in het proces. We beginnen altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hier worden alle opties doorgenomen en kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wij leveren kwalitatief goede en snelle websites voor een zeer scherpe prijs. 

WEBSITE LATEN MAKEN

ALTIJD EEN UNIEK DESIGN

Een professionele website is het visitekaartje en de eerste indruk die u achterlaat.
Het is belangrijk dat de look-and-feel perfect aansluit bij de rest van uw onderneming.

Wilt u snel online en is een website zonder allerlei functionaliteiten precies wat u zoekt?
Kies dan voor een website op basis van een template.

Op zoek naar een uniek design en is uw doelstelling om te groeien? Dan is een maatwerk website hetgeen wat uw bedrijf nodig heeft.

Twijfelt u over deze keuze? Neem gerust contact met ons op. We zitten klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Neem contact op
Bekijk tarieven

WAAROM THIJS-DESIGN?

  • Een unieke uitstraling

  • Top service en persoonlijk contact

  • Altijd een responsive website

  • SEO vriendelijk

  • Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent

  • Scherpe lagen prijzen!

Website ontwerp Thijs-Design

WIE GINGEN JE VOOR?

Een greep uit ons portfolio

BULT PETS

Een nieuwe maatwerk webshop voor Bult hondensnacks. In samenwerking met The Unit zijn we aan de slag gegaan om een compleet nieuwe webshop te ontwikkelen waarbij consumenten makkelijk producten kunnen zoeken, inzien en bestellen. Bekijk hier de webshop.

Webshop bult
Website Mkoolen

MKOOLEN

De nieuwe website van Mkoolen is duidelijk, overzichtelijk en geeft een goed beeld van onze specialiseerde diensten. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk hier.

WOUTERS BOUWMATERIALEN

De nieuwe website van Wouters Bouwmaterialen geeft een mooi beeld van alle producten die ze kunnen leveren. Verder zorgt de website voor betere communicatie met bestaanden en/of nieuwe klanten. Bekijk hier.

Nieuwe website Wouters Bouwmaterialen
Website Kuijpers Pompen

KUIJPERS POMPEN

In een schuur in Keldonk begon Peter Kuijpers in de jaren 80 met onderhoud en reparatie van machines. Inmiddels hebben ze een eigen productielocatie in Beek en Donk waar ze met een heel team pompen ontwikkelen, testen en produceren.

De nieuwe website is gebruiksvriendelijker, overzichtelijker en responsive. Bekijk de website op www.kuijperspompen.nl  Bekijk hier.

TRIMSALON BY FEM

Voor Trimsalon By Fem heeft Thijs-Design een nieuw logo, visitekaartjes en folders mogen ontwerpen. Daarnaast hebben we een complete website gerealiseerd waarbij haar klanten informatie kunnen bekijken en makkelijk contact kunnen opnemen.  Bekijk hier.

Trimsalon By Fem
Schoonheidssalon Yvette

SCHOONHEIDSSALON YVETTE

“Een overzichtelijke website waarbij mijn klanten snel inzicht krijgen in mijn specialisaties”. Met deze wensen zijn we aan de slag gegaan en hebben voor Yvette de volgende website gerealiseerd. Bekijk hier.

TOZO-SKILLS

Tonia Jacobs biedt zorg-trainingen aan op maat. Voor Tonia mochten we een complete huisstijl ontwerpen. Daarnaast hebben we voor Tonia een nieuwe website gerealiseerd waar klanten een ‘zorg-training op maat’ kunnen aanvragen.  Bekijk hier.

Nieuwe website ToZo-skills

Klaar voor een professionele website?

neem contact op