ÉÉN GOEDE FOTO

Zegt echt meer dan 1000 woorden

Fotografie Thijs Design11001325-nikon-d810a-dslr-camera-body-only-black-picture-large

Op zoek naar nieuwe professionele fotografie? 
Fotografie is de belangrijkste visuele communicatie van een website. Een goed beeld zegt écht meer dan duizend woorden. Door gerichte en doordachte toepassing van fotografie krijgt jouw website een boost!

De foto’s die ik maak zijn van zeer goede kwaliteit. Hebben een goede verhouding tussen scherpte, diepte en belichting zodat jouw website of advertentie echt opvalt ten opzichte van je concurrenten. Ik kom graag naar gewenste locatie (Laarbeek en omgeving) voor het perfecte plaatje! 

Thijs-Design is ook te vinden op www.fotograaf-info.nl. 

PORTFOLIO

Algemeen

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring op gedaan op het gebied van fotografie.
Hieronder een kleine verzameling van mijn portfolio.

Portret fotografie

Voor zowel bedrijven als voor particulieren heb de nodige fotografie ervaring.
Ik kom graag naar een gewenste locatie om het perfecte plaatje vast te leggen.

Wereldwijd

De afgelopen jaren heb ik mijn kennis op het gebied van fotografie naar een hoger niveau getild. De liefde voor fotografie is begonnen tijdens de vele reizen die ik de afgelopen jaren heb mogen doen. Vooral de landen buiten Europa hebben mij het meest gefascineerd. Zo heb ik de afgelopen jaren Zuid-Afrika, Bali, Thailand, Laos en Vietnam bezocht. Tijdens deze trips gaat mijn camera natuurlijk mee. Dat zorgt voor de nodige plaatjes.

Food fotografie

Het implementeren van goede en professionele (product) fotografie draagt bij het op peil brengen van een kwalitatief goede website. Thijs-Design staat bekend om creatieve inbreng en meedenken met de klant. Zo heb ik voor visaanhuisbezord.nl posters, flyers, stickers ontworpen en laten bedrukken. Daarnaast heb ik alle vis-schalen dusdanig gefotografeerd zodat deze bijdragen een een unieke en sfeervolle uitstraling voor op de nieuwe website. In Aarle-Rixtel (Laarbeek) heb ik een professionele fotostudio voor het beste resultaat. Mocht dit qua producten niet mogelijk zijn kom ik graag met apparatuur naar de gewenste locatie.

Kindershoot

Een kindershoot is misschien wel de leukste en tevens grootste uitdaging.
Ik kom graag naar locatie waarbij de kinderen in een fijne en vertrouwde omging zichzelf kunnen zijn.

Op zoek naar nieuwe fotografie voor je nieuwe website?
Of nieuwe portrait foto’s voor een familielid, vriend of een sollicitatie?
Dan is dit het juiste moment om nieuwe foto’s te laten maken. Ik maak het verhaal compleet en zet dit om in prachtige foto’s.

Ik werk het liefst in Laarbeek en omgeving. Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op

Boost jouw website of advertentie met professionele fotografie!

neem contact op